Mignon Juwelier

Pulsar

Accelerator

De Pulsar Accelerator collectie met multifunctionele sportieve chronografen zijn uitgevoerd in zeer aantrekkelijke sporty designs. Aangedreven door licht zal de Pulsar Accelerator nooit zonder ‘brandstof’ kunnen raken. Volgeladen bedraagt de energiereserve 4 maanden.

Attitude

Het is Pulsar’s gezichtsbepalende damescollectie: Attitude. Een collectie van klassieke elegantie met moderne, verfijnde eenvoud. De slanke lijnen ogen sierlijk en onderscheidend. Deze horloges stralen een vrouwelijke zelfverzekerdheid uit waarmee vrouwen zich graag zullen identificeren. Attitude is de ideale keuze voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar glamour met een vleugje eigentijdse flair.

Pulsar

Pulsar Solar staat voor dynamisch horlogedesign. De Pulsar Solar series zijn Powered by Light, de Solar horlogetechnologie werkt puur op de kracht van het licht en laadt op uit alle vormen van licht.

Deze horloges bieden Quartz precisie en de betrouwbaarheid die uitsluitend is weggelegd voor een horlogetechnologie waarvan de batterij niet meer hoeft te worden vervangen.