Mignon Juwelier

Sanjoya

Sanjoya is designhuis en groothandel van een mooie collectie onderscheidende sieraden. Sanjoya is een vertaling van Sandra’s juweel. In het woord Joya zit ook het woord Joy opgesloten. Sieraden geven onze klanten net dat beetje extra vreugde in hun leven. Precies dat is wat wij onze klanten hopen mee te geven. 
Sanjoya is de voortzetting van Horlogerie DEKA, de welbekende Antwerpse juwelierszaak die op 15 januari 1933 door David Kleinmann werd opgericht en in 1980 door zijn zoon Roger Kleinmann werd voortgezet. In 2013 sloot de juwelierszaak aan de Abdijstraat haar deuren en werd een geheel nieuwe weg ingeslagen. Met een nieuwe focus als designhuis en distributeur kwam daarmee de derde generatie van het familiebedrijf aan het roer. Wat moest blijven is de geweldige reputatie die ons bedrijf altijd heeft gekenmerkt. Een prima kwaliteit en service, waarvoor wij altijd werden geprezen.

Sandra Kleinmann ontwerpster met 31 jaar ervaring in de sieradenbranche over de sleutel tot succes van het familiebedrijf. Inkopen doen wij in functie van onze klant. Wat de collecties onderscheidt is een unieke en originele vormgeving en uitstekende kwaliteit. Voor elke leeftijd hebben wij iets fraais in de collectie. 80 jaar dezelfde trouwe klanten mogen bedienen heeft tot gevolg dat je begrijpt wat klanten van je verlangen.